lectori honoris causa

Schimbări pe infra

Dragilor vă anunț solemn : infrareal.blogspot.com va deveni infrareal.net. ce mai poate însemna asta? păi înseamnă că devine ceva mai personal și de grup. cu nume specific și autori reuniți sub aproximativ același crez artistic.va fi un site de grup, cu autori și admini care vor roi pe aici după bunul plac să facă și să dreagă.  platforma blogger nu are facilitatea creării de pagini personale. în schimb are o vizibilitate big time pe net, și facilitatea de a fi tradus orice text, instantaneu, în zeci de limbi, cu un singur click. textele se vor posta în pagina principală și vor sta acolo pentru eventuale ratinguri sau comentarii, pînă vor coborî în pagina a doua, în infern :)  după un timp, vor fi ”parcate” la secțiunea corespunzătoare, (poezie,proză, arte vizuale, etc.) unde nu se pot posta comentarii. domeniul infrareal.ro e cumpărat și lăsat în vacanță de vară pînă ne socotim ce facem cu el. feel free to ask dacă aveți întrebări sau sugestii. numai bine.

4 comentarii:

Corina spunea...

hey! people of IfraReal! I caaan't hear YOUUUUUU!

weldone George! I'm in!>>>
:)
x

George Asztalos spunea...

probably they swimm out in the pool Cory this is too hot yet but it will be cool indeed as soon as possible ;)
you are in means actualy that you are signed in or not yet?
poți să te înscrii: sub ”lectori honoris causa” direct cu contul de google sau yahoo. dacă nu mă înshel :)

bizarela. spunea...

propunerea mea e: un site simplu, alb, pe doua sectiuni, adica doua coloane. o coloana care sa reprezinte textele, articolele postate si o a doua care sa fie rezervata pt blogroll etc.

Eu as prefera un alb-gri, ori ceva mai soft-sobru. In varianta asta e destul de greu de vazut. Iar ca logo ar merge de asemenea ceva mai simplu. spor!

George Asztalos spunea...

Medeea mersi fain de sugestii am modificat pe alb-negru după multe încercări și variante. sper să-ți placă. în ce privește logo-ul mai vedem. mă bucur să te regăsesc aici sper să revii deseori și cu dragă inimă.