lectori honoris causa

Regulament

Infrarealiștii sunt nişte nesuferiţi. abia aşteaptă să sufere. aşa că iată şi regulamentul de dezordine interioară...:)


1. Înscriere
a. accesul unui autor în comunitatea Infrareal, cu posibilitatea publicării creaţiilor proprii, presupune crearea unui cont de utilizator.
b. un autor poate deveni membru în următoarele condiţii:
- primind o invitaţie de aderare din partea unui
administrator Infrareal.
- prin acceptarea de către un administrator a unei cereri de înscriere, însoţită de cîteva texte reprezentative ale autorului precum şi de datele de contact. acestea se vor trimite pe mail la:
gyuriland@gmail.com şi autorul va primi răspuns în
maxim 48 de ore.
2. Postări
a. un autor Infrareal poate posta un singur post pe zi, la oricare din secțiunile dorite, eventual cu  încărcarea unei poze personale mici, tip avatar.
b. postările se pot face rapid, alegînd încadrarea corespunzătoare textului, imaginii, etc la secțiunea dorită, fiecare gen de postare avînd opţiunea lui acolo.
c. orice postare, trebuie să aparţină autorului postării și în caz contrar să se menționeze sursa. sunt interzise plagierile iar responsabilitatea revine strict celui care comite acest delict.
d. drepturile de autor asupra unui post revin celui care semnează acest post, la modul tacit, implicit, sau, după caz, în instanţă, cu hotărîre judecătorească. în acest caz, reţeaua Infrareal îşi asumă responsabilitatea şi rolul de martor în proces.
e. libertatea domeniilor abordate este nelimitată, atîta timp cît face obiectul unuei opere de artă.
f. din momentul înscrierii pe sait autorul are responsabilitatea să posteze și să comenteze, să participe activ la viața comunității.
g. postările ar fi indicat să urmeze în stil o linie cel puţin realistă ca să se înscrie eventual în trendul infrarealist.
3. Comentarii.
comentariile trebuie să păstreze un ton civilizat,
fără atacuri la persoană şi să fie la obiect cu postul comentat. cele care nu respectă aceste condiţii vor fii şterse de pe sait fără preaviz.
4. Alte interdicţii.
se interzic postările masive de videoclipuri sau fotografii întrucît acesta e un sait preponderent literar şi acest gen de postări îngreunează sau chiar blochează funcţionarea saitului.
se interzic categoric reclamele neautorizate la saituri sau bloguri personale, acestea fiind şterse automat de pe sait.
Vă mulţumim pentru înţelegere!


Echipa administrativă